Ruletin kassanhallinta

Usein kuulee jonkun rulettia pelaavan sanovan, että hänellä on varma tapa rikastua ruletissa. Tällainen väite on silkkaa puppua. Varmaa tapaa lyödä ruletissa rahoiksi ei ole olemassa ¬– onhan kyseessä silkka onnenpeli. Nettiruletissa menestyminen vaatii ennen kaikkea tuuria, ei niinkään taitoa. Taidolla on kuitenkin merkitystä, kun puhutaan kassanhallinnasta ja strategiasta. Kun olet sisäistänyt nämä kaksi asiaa kuin omat taskusi, on sinulla paremmat mahdollisuudet voittaa ruletissa isojakin summia rahaa. Ja mikä parasta: pelaaminen on monin verroin hauskempaa!

Saadaksesi paremman käsityksen ruletin kassanhallinnasta sinun tulee ymmärtää, miten ruletissa käytettävät strategiat toimivat. Tällä sivulla on esitelty tunnetuimmat ja käytetyimmät ruletin strategiat. Tutustu niihin ennen pelaamisen aloittamista, sillä niillä on suuri merkitys kassanhallintaan.

Hyvä muistisääntö pelikassan hallintaan on yksinkertainen: älä koskaan panosta kerrallaan yli 5 % pelikassastasi. Pelaa tätä pienemmillä osuuksilla. Muista, että kyse on tuurista – et voi ennustaa ruletin tulosta, eikä tietty numero tule koskaan ”kylläiseksi.” Et voi koskaan päätellä pyöräytyksen tulosta edellisten pyöräytysten perusteella. Jokainen pelikierros on oma, itsenäinen pelinsä, eivätkä edelliset tulokset vaikuta todennäköisyyksiin.

Alla kerromme lisää muutamasta suosituimmasta ruletin strategiasta.

Martingale

Suosituin kaikista ruletin strategioista on eittämättä Martingale-strategia. Lyhyesti se toimii niin, että joka kierroksen jälkeen pelaaja tuplaa panoksensa tappiosta huolimatta. Kun voitto sitten osuu kohdalle, pelaaja voittaa panostamansa summan moninkertaisesti. Valitettavasti myös Martingale-strategiassa on eräs mutta: ruletissa on numeroiden 1–36 lisäksi numero nolla ja amerikkalaisessa versiossa vielä tuplanolla. Näin ollen takuuvarmaa voittokeinoa ei ole. Lisäksi Martingale-strategia vaatisi pelaajalta käytännössä todella suuret pelivarat – tai uskomattoman hyvää tuuria.

D’Alembert

D’Alembert-strategiassa panosta korotetaan tappion jälkeen alkupanoksen verran. Voiton sattuessa panosta pienennetään alkupanoksen verran. Tämä järjestelmä perustuu tasapainoon ja kaaoksen hallintaan.

Martinez

Martinez-järjestelmä perustuu viihdyttävyyteen. Siinä pelaaja jakaa koko pelikassansa 35 osaan ja panostaa 35 kertaa peräkkäin samaa numeroa.

Testaa ilmaiseksi

Monilla nettikasinoilla on mahdollisuus kokeilla rulettia ilmaiseksi. Tämä on oiva mahdollisuus kokeilla erilaisia strategioita ja niiden toimivuutta sopivan järjestelmän löytämiseksi, ennen siirtymistä tosipeleihin.